pavlidis20nomarxis

Γ. Παυλίδης: Τίποτε επίσημο για την Περιφέρεια

16 Ιουλίου 201013:08

pavlidis20nomarxisΤην αντίδραση του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη προκάλεσαν δημοσιεύματα που φέρουν ως οριστική την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Παρόλο που εμφανίζεται ότι είναι ο επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη θέση, δεν υπάρχει κάτι επίσημο από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 Ο ίδιος, μιλώντας στο XanthiPress.gr εξέφρασε την ενόχλησή του για το δημοσίευμα και ανέφερε: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει τίποτε επίσημο από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τίποτε δεν είναι σίγουρο και τίποτε δεν αποκλείεται» θέλοντας να μην επεκταθεί περαιτέρω.

 Όπως έχει καταστεί σαφές από τις κινήσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήδη βρίσκεται σε τροχιά επιλογών και ανακοινώσεων, όμως για την ώρα δεν έχει προχωρήσει με τους υποψήφιους Περιφερειάρχης αφού αυτοί που «κλείνουν» πρώτοι είναι οι Δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων και θα ακολουθήσουν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες ξεκινώντας από τις δύο κρίσιμες πολιτικά Περιφέρειες Ατττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr