kardiologos

Απίστευτοι: Λήστεψαν τον καρδιολόγο και πήγαν στο Κομμωτήριο

16 Ιουλίου 201010:35

kardiologosΑπίθανοι και ευρηματικοί αποδεικνύονται οι δράστες τηςληστείας γνωστού καρδιολόγου της πόλης που συνελήφθησαν.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ένας 35χρονος και μια 31χρονη πήγαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Ιατρείο γνωστού καρδολόγου της Ξάνθης προκειμένου να εξεταστούν. Αφού τελείωσε η εξέταση αρνήθηκαν να πληρώσουν και απώθησαν βίαια το γιατρό προκειμένου να πάρουν από το Ιατρείο το ποσό των 400 και δύο κάρτες ανάληψης που βρήκαν και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν.

Δε σταμάτησαν όμως εκεί, συνέχισαν τις δωρεάν υπηρεσίες πηγαίνοντας σε κομμωτήριο. Εκεί αφού περιποιήθηκαν τα μαλιά τους και οι δύο έφυγαν χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο των 65 ευρώ. Τελικά η αστυνομία τους εντόπισε λίγο αργότερα και βρήκε άθικτα τα 400 ευρώ του γιατρού αφού αποδείχτηκε ότι δεν είχαν το συνήθειο να πληρώνουν όπου πήγαιναν.

Τα χρήματα και οι κάρτες αποδόθηκαν στον παθόντα, το κομμωτήριο έμεινε απλήρωτο και οι δύο δράστες θα οδηγηθούν με περιποιημένη κόμμωση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Όπως προέκυψε, σε βαρος της γυναίκας από το Δροσερό, εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής από τον Ανακριτή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr