Untitled-111

Συνέχεια χωρίς προβλήματα αλλά με σκέψεις

14 Ιουλίου 201007:25

Untitled-111Μπορεί ο Νίκος Κεχαγιάς να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία (πλην Βάλλα και Ζίεντσουκ που ακολουθούν ατομικό) αλλά το μυαλό του είναι στις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Η ομάδα είδη διανύει την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και το ρόστερ που θα ήθελε δεν συμπληρώνετε και αυτό φαίνεται να τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

Η Διοίκηση από την πλευρά της δεν μπορούμε να πούμε ότι «αδειάζει» τον Έλληνα τεχνικό αφού φέτος δείχνει ιδιαίτερη ωριμότητα όσο αφορά το σχεδιασμό. Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις (αν υποθέσουμε ότι ο Μπουαζά όντως ήταν με το στυλό στο χέρι) φαίνεται να είναι μια συγκυρία γεγονότων που μπορεί να φέρνει λίγο πίσω την ομάδα στην προετοιμασία αλλά δεν είναι και γεγονός που θα επηρεάσει ιδιαίτερα.  

Επίσης, και ο προπονητής της ομάδας αλλά και η Διοίκηση,  ακόμα και στο υπάρχον υλικό φαίνεται να έχουν εμπιστοσύνη και πιστεύουν ότι με την σωστή δουλειά μονάδες μπορούν να αξιοποιηθούν, ώστε μέσα στο σύνολο να προσφέρουν περισσότερα.

Για Τετάρτη πρόγραμμα υπήρχε μόνο για το πρωί με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκουν ευκαιρία για προπόνηση.

Τέλος, να αναφέρουμε πως φωτογραφικό υλικό για την ενημέρωση των χρηστών του Xanthisports.gr και Xanthipress.gr ,είναι αδύνατον  να υπάρχει από την προετοιμασία αυτή την στιγμή. Όπως αναφέρθηκε σε συνεργάτη μας από στέλεχος της ΠΑΕ, υπεύθυνο για το συγκεκριμένο θέμα, θα υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που θα γίνεται και θα μας ενημερώνουν ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε με φωτορεπορτάζ από την πλευρά μας.
Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε λάβει σχετική ειδοποίηση και αναμένουμε.

Πάντως το σύντομο χρονικό διάστημα όπου από την ΠΑΕ καθημερινά ερχόταν ενημέρωση άμεση με φωτογραφικό υλικό φαίνεται πως ήταν ένα σύντομο «διάλλειμα»  στο γνωστό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το επικοινωνιακό.

Πηγή: Xanthisports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr