Μους πεπόνι

27 Ιουλίου 201022:00

peponiΜους πεπόνι

Υλικά:

  • 1 πεπόνι
  • 2 φακελάκια ζελέ λεμόνι
  • 1 κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

  • Αλέθουμε το πεπόνι και παίρνουμε ένα φλυτζάνι.
  • Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό διαλύουμε τα δύο φακελάκια ζελέ.
  • Προσθέτουμε το φλυτζάνι με το αλεσμένο πεπόνι και ανακατεύουμε καλά.
  • Χτυπάμε ένα φλυτζάνι κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την βάζουμε στο μείγμα. (αν θέλουμε βάζουμε ζάχαρη)
  • Ανακατεύουμε απαλά και αφού γίνει ένα παχύρευστο μείγμα και το χύνουμε σε παραδοσιακή φόρμα κέικ (με τρύπα στην μέση).
  • Αφήνουμε τουλάχιστον 24 ώρες.

Για να την σερβίρουμε, αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και, για διακόσμηση, κόβουμε φέτες πεπόνι γύρω-γύρω και στην μέση γεμίζουμε με πετροκέρασα.

http://greekcook.gr/syntages

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr