Untitled-111

Ταχύτητα το ζητούμενο του Κεχαγιά

10 Ιουλίου 201016:53

Untitled-111Παρακολουθώντας από κοντά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, αν και νωρίς, κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούνε να τα διακινδυνεύσουμε.

Το ζητούμενο από τον Νίκο Κεχαγιά φαίνεται να είναι το γρήγορο ποδόσφαιρο και αυτό από πρώτη ματιά φαίνεται να είναι εφικτό αν προσέξει κανείς πλέον στην ομάδα το μέσο όρο ηλικίας. Είναι η πρώτη φορά που εδώ και πολλά χρόνια βλέπουμε μια «φρεσκάδα» στην ομάδα η οποία βγαίνει στα τρεξίματα.

Βλέποντας την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, θα διακινδυνέψουμε να πούμε πως η ομάδα δύσκολα θα κινηθεί για επιθετικό περιοχής, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ πιθανό το χειμώνα ο Έλινγκτον να ανήκει στο ρόστερ.

Στο κέντρο (και πάλι μέχρι ότι έχουμε δει) είναι τρομακτική η ωριμότητα του Μάνδαλου, ο οποίος φαίνεται πως έχει καταλάβει πως δεν αρκεί το τεράστιο ταλέντο του για να καθιερωθεί στην ομάδα, αλλά να «παίξει» και το ρόλο του. Μαχητικός, κυνηγάει την μπάλα, μπαίνει δυνατά στις κόντρες και αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό σίγουρα θα είναι μια καλή «μεταγραφή».

Το ίδιο ακριβώς ισχύει για το Μαρσελίνιο, τεράστιο ταλέντο, όπου πέρσι ο ειδικά ο Γκουτσίδης είχε «πιαστεί» από πάνω του για να τον δώσει να καταλάβει και αυτός το ρόλο που έχει στην ομάδα.

Πίσω όπου η ομάδα κοιτούσε πάντα τον βυθό, ο Στιούαρτ δείχνει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία στο παιχνίδι του, κάτι που έλειπε από την προηγούμενη σαιζόν. Από την άλλη, ο Μπέρτος , σταθερός απροσδόκητα σοβαρός και εκτός προπόνησης. Ειδικά με το τελευταίο φαίνεται πως κάποιοι έκαναν πολύ καλή δουλειά μαζί του με την λήξη του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέραμε, είναι τα πρώτα συμπεράσματα και σαφώς είναι απλά μια αρχική εικόνα. Στην συνέχεια της προετοιμασίας και ειδικά στα φιλικά της Ολλανδίας θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τον τρόπο παιχνιδιού.

Στα αγωνιστικά, ο Σπύρος Βάλλας για ακόμα μια ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ κανονικά συμμετείχαν Έλινκτον και Στιούαρτ

Τέλος στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά με τα ονόματα παικτών να «έρχονται και να φεύγουν» σύμφωνα με δημοσιεύματα

Πηγή: Xanthisports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr