kke201

Ο Δ. Φωτιάδης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ΚΚΕ στην Ξάνθη

10 Ιουλίου 201006:07

kke201Ο Δημήτρης Φωτιάδης θα είναι η υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ΚΚΕ για την Ξάνθη, όπως έγινε γνωστό από το Κομμουνιστικό Κόμμα, που ολοκλήρωσε πρώτο το ψηφοδέλτιό του για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 Ο υποψήφιος Νομάρχης των τελευταίων Νομαρχιακών Εκλογών που είχε εκλεγεί θα είναι ο υποψήφιος για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση». Το ΚΚΕ είχε ήδη ανακοινώσει από τον προηγούμενο μήνα τον Χρήστο Τρέλλη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη ενώ στους υπόλοιπους νομούς οι υποψήφιοι θα είναι:

Γιάννης Στεφανίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ και πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας του κόμματος, υποψήφιος για τη Δράμα.

Χρήστος Ποτόλιας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Καβάλας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Καβάλας, υποψήφιος για την Καβάλα.
Νίκος Βαργεμίδης, Γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης του ΚΚΕ και Μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του ΚΚΕ, υποψήφιος για τη Ροδόπη.
Ανέστης Βλισίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ, υποψήφιος για τον Έβρο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr