Μοσχαράκι με κρέμα

11 Ιουλίου 201022:00

island_finalΗ Ισλανδία εκτός από τη Bjork φημίζεται και για τα μοσχάρια της.

Να μια πολύ δημοφιλής συνταγή από τη μακρινή χώρα της Βόρειας θάλασσας

Συστατικά συνταγής

  • 1 κιλό 200 γραμμάρια κιλότο κομμένο σε μερίδες
  • 2 κουταλάκια αλάτι
  • ½ κουταλάκι λευκό αλάτι
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • ¾ του φλιτζανιού κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλιές αλεύρι

Οδηγίες συνταγής

Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας. Βάζουμε τα κρεμμύδια από πάνω και προσθέτουμε την κρέμα με το νερό και το κρασί χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά. Βγάζουμε το κρέας και ρίχνουμε στη σάλτσα το αλεύρι για να χυλώσει η σάλτσα.

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

http://www.lovecooking.gr

www.mpatsakidis.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr