winery_image

Δεξίωση γάμου σε παλιό οινοποιείο

15 Ιουλίου 201022:00

winery_imageΈνα κτήμα με εγκαταστάσεις παλιού οινοποιείου είναι γοητευτικό περιβάλλον για μια ξεχωριστή γαμήλια δεξίωση που θα συζητιέται για καιρό!..

Τέτοιοι χώροι πάντα διακρίνονται από ξεχωριστή αρχοντιά και φινέτσα που τονίζεται από τη χρήση παραδοσιακών υλικών, όπως είναι το ξύλο, η πέτρα και το σίδερο.

Ο κήπος, η αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και ο υποβλητικός φωτισμός δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και το κατάλληλο κλίμα για μια μεγαλοπρεπή δεξίωση έξω από τα συνηθισμένα και αναμενόμενα, που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας και τις ωραιότερες αναμνήσεις σε εσάς.

Αν ο γάμος σας γίνεται το φθινόπωρο ή το χειμώνα, θα κάνετε το γαμήλιο δείπνο στους εσωτερικούς χώρους που επίσης διακρίνονται από μεγαλοπρέπεια και φινέτσα. Τέτοια ψηλοτάβανα πέτρινα καλαίσθητα οικοδομήματα, που σας κάνουν να νιώθετε σαν πυργοδεσπότες, δεν χτίζονται πια στις μέρες μας!..

Εγγύηση για μια επιτυχημένη δεξίωση γάμου, που θα σας αφήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις σε μια μέρα τόσο ξεχωριστή, είναι η υψηλή αισθητική ποιότητα και το άψογο σέρβις που παρέχουν χώροι τόσο ιδιαίτεροι. Αναμφίβολα, καθοριστική στην επιτυχία μιας μεθυστικής δεξίωσης είναι η συμβολή των αρίστης ποιότητας κρασιών του οινοποιείου που θα φροντίσετε να συνδυαστούν με τα κατάλληλα πιάτα

http://www.gamos-guide.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr