antampoufis_2

Δήλωση Ανταμπούφη για Μονάδα Αδρανοποίησης και Χοιροτροφεία

1 Ιουλίου 201022:08

antampoufis_2Στο θέμα της διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λεύκης για τη Μονάδα Αδρανοποίησης της εταιρίας Αφοί Παπαδόπουλου αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ανταμπούφης, ο οποίος συμμετείχε στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Στο περιθώριο της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ανέφερε ότι στηρίζει τον πολιτιστικό σύλλογο στην κινητοποίησή του αυτή καθώς και ότι ήταν μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που παραβρέθηκε προσθέτονας ότι θα θέσει τα ζητήματα της περιοχής της Λεύκης και στο δημοτικό συμβούλιο.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπεύθυνου της εταιρίας Απόστόλου Παπαδόπουλου ότι ηδη το θέμα έχει δρομολογηθεί αλλά και τις αιχμές που άφησε για τις χοιροτροφικές μονάδες της περιοχής ο Νίκος Ανταμπούφης σημείωσε ότι , καταρχάς υποστηρίζει ανεπιφύλακτα της μονάδα αδρανοποίησης καθώς συμβάλλει δραστικά στον περιορισμό της ανεξέλεγκτης απόρριψης ζωικών αποβλήτων, πλην όμως θεωρεί ότι η λειτουργία δεν πρέπει να δημιοουργεί προβλήματα, αναφέροντας ότι περιμένει με ικανοποίηση τις ενέργειες που έχει γνωστοποιήσει η εταιρία.

Παράλληλα όμως αναφέρθηκε και στο ζήτημα των χοιροτροφικών μονάδων σημείωνοντας: ” Γνωρίζουμε τις προεκτάσεις του θέματος, όπως και οι κάτοικοι, γνωρίζουμε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν οι χοιροτροφικές μονάδες και τα προβλήματα που δημιουργούν και κατά καιρούς τα έχουμε συζητήσει.” Επιπρόσθετα σημείωσε ότι η απόθεση των νεκρών ζώων σε λάκους μολύνει τον υδροφόρο ορίζονται και υπάρχουν και υπόνοιες για την ποιότητα του νερού στη γύρω περιοχή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα χοιροτροφεία της περιοχής παραμένουν υπαρκτό πρόβλημα που θα απασχολήσει στο εξής την κοινωνία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr