mandra_paralia_3

Χωρίς λεωφορείο η πλαζ Μάνδρας για άλλη μια χρονιά.

25 Ιουνίου 201007:01

mandra_paralia_3Χωρίς λεωφορείο παραμένει για άλλη μια χρονιά η παραλία της Μάνδρας προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της περιοχής προς το ΚΤΕΛ Ξάνθης.

Οι διαμαρτυρίες εντείνονται από το γεγονός ότι το ΚΤΕΛ πραγματοποιεί δρομολόγια προς το Φανάρι του Νομού Ροδόπης  αλλά δεν έχει λεωφορείο που να εξυπηρετεί μια παραλία του Νομού Ξάνθης.

Στην παραλία της Μάνδρας λειτουργεί οργανωμένη πλαζ καθώς και το μοναδικό κάμπινγκ της ευρύτερης περιοχής, που όμως παραμένουν χωρίς λεωφορειακή σύνδεση. Οι υπεύθυνοι του κάμπινγκ Natura που ερωτήθηκαν για το ζήτημα, απάντησαν ότι εδώ και δύο χρόνια έχουν προβεί σε προφορικές αλλά και γραπτές αιτήσεις προς το ΚΤΕΛ Ξάνθης αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση καθώς το ΚΤΕΛ υποστηρίζει ότι η γραμμή δεν θα είναι συμφέρουσα.

Όμως, όπως προκύπτει, το ΚΤΕΛ διαθέτει δρομολόγιο τόσο προς το Πόρτο Μόλος, όσο και προς τον οικισμό της Μάνδρας, αλλά παραλείπει την πλαζ της Μάνδρας που βρίσκεται στο μέσο. Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της περιοχής δεν χρειάζεται ξεχωριστό δρομολόγιο αλλά μπορεί η παραλία της Μάνδρας να εξυπηρετείται με μια επιπλέον στάση από το λεωφορεία που πηγαίνουν στο Πόρτο Μόλος ή το χωριό της Μάνδρας.

Αναμένεται η στάση του ΚΤΕΛ απέναντι στους ανθρώπους της Μάνδρας που ζητούν σύνδεση της πλαζ με την πόλη της Ξάνθης.  Το γεγονός ότι διαθέτει δρομολόγιο προς παραλίες άλλων νομών και αγνοεί μια παραλία του Νομού Ξάνθης, ενδεχομένως, να αποτελέσει ένα είδος πίεσης προς τους υπεύθυνους του ΚΤΕΛ.

 mandra_paralia_2

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr