Μανιτάρια πλευρώτους Φρικασέ

25 Ιουνίου 201022:00

manitariaΜανιτάρια πλευρώτους Φρικασέ

Υλικά :

800 γραμ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε κύβους

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ποτηράκι λευκό κρασί

1 μαρούλι ψιλοκομμένο

4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο

Μισό  ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Λίγο αλάτι και πιπέρι

1 αυγό

Χυμό από ένα  λεμόνι

 

Προετοιμασία

Σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι με 1 κουταλιά λάδι.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε για 3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε  το μαρούλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον μαϊντανό στην κατσαρόλα μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.

Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά και μείνουν με την σάλτσα τους, χτυπάμε  το αυγό με το λεμόνι και αυγοκόβουμε το φαγητό.

Πηγή:http://www.syntages-mageirikhs.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr