astynomia porta peripolikoy

Διαψεύδει τις φήμες για απαγωγές ανηλίκων η Αστυνομία Ξάνθης

23 Ιουνίου 201022:28

astynomia_porta_peripolikoyΔιαψεύδει κατηγορηματικά η Αστυνομία της Ξάνθης οποιεσδήποτε φήμες για απαγωγές παιδιών στην περιοχή.

Το τελευταία διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία στην Ξάνθη για μία ή δύο απόπειρες απαγωγών ανηλίκων. Μάλιστα σύμφωνα με αυτές τα ανήλικα θύματα φέρεται να είχαν εντοπιστεί στα σύνορα Ελλάδας Βουλγαρίας πριν οι απαγωγείς τα φυγαδεύσουν προς Βορρά.

Ερωτηθείς για το ζήτημα ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης αρνήθηκε κατηγορηματικά υπήρξε οποιοδήποτε περιστατικό. Σύμφωνα με την Αστυνομία της Ξάνθης, λοιπόν, δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κανένα περιστατικό απαγωγής ανηλίκου στην περιοχή της Ξάνθης, πολύ περισσότερο δεν ευσταθεί και κανένα σενάριο περί εντοπισμού του θύματος.

Άγνωστο παραμένει από πού διοχετεύονται αυτές οι φήμες και πού αποσκοπούν. Γεγονός είναι ότι τις τελευταίες μέρες εκδηλώθηκε ανησυχία σε γονείς της περιοχής. Για το λόγο αυτό η Αστυνομία απαντώντας στο XanthiPress.gr για το ζήτημα που προέκυψε επιχείρησε να διαλύσει με τον πιο σαφή τρόπο τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr