pavlidis20nomarxis

Λειτουργεί το ΕΚΑΒ στην Ξάνθη

23 Ιουνίου 201015:23

pavlidis20nomarxisΗ είδηση ότι το ΕΚΑΒ της Ξάνθης βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και λίγες μέρες, προέκυψε μετά την απάντηση του Νομάρχη Γιώργου Παυλίδη σε δημοσιεύματα γύρω από το θέμα

 Με βάση την απάντηση της Νομαρχίας Ξάνθης, η λειτουργία του παραρτήματος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Ξάνθη ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες. με προσωπικό 10 ατόμων και ένα ασθενοφόρο ανά βάρδια, ενώ στεγάζεται προσωρινά στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Στη δήλωσή του ο Νομάρχης αναφέρει: «Το ΕΚΑΒ  στην Ξάνθη ήδη λειτουργεί. Με  10  άτομα δικό του προσωπικό και ένα ασθενοφόρο ανά  βάρδια προσωρινά στεγάζεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ σύντομα θα μεταφερθεί στον δικό του αυτοτελή χώρο στην περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ.

Ευχαριστώ εκ μέρους της κοινωνίας, τις Διοικήσεις του ΕΚΑΒ, την προηγούμενη και τη σημερινή, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης, όπως επίσης και το Παράρτημα ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης (9η Περιφέρεια) για τις σημαντικές προσπάθειές του και την συνεργασία που είχαμε, προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάποιοι, στην προσπάθειά τους να μου επιτεθούν συκοφαντικά και εξυβριστικά, δεν σέβονται την αλήθεια.  Κατά τα λοιπά επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr