jordan_stewart

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Στιούαρτ , Βασικός ο Στρμπα

16 Ιουνίου 201009:22

jordan_stewartΟλοκληρώνεται η μεταγραφή του Τζόρνταν Στιούαρτ στην Skoda Ξάνθη σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sport-fm.gr το οποίο αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής θα είναι επιτυχία για την Skoda Ξάνθη καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά πράγμα που λείπει από την  Skoda Ξάνθη τα τελευταία χρόνια.

Βασικός σε όλο το ενενηντάλεπτο αγωνίστηκε ο Ζντένο Στρμπα έχοντας πολύ καλή παρουσία στον ισόπαλο αγώνα ανάμεσα σε Νέα Ζηλανδία και Σλοβακία ο οποίος έληξε 1-1.

Τέλος ο σύλλογος φιλάθλων Xanthifans θα μοιράσει τις επόμενες μέρες φυλλάδια με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τα διαρκείας του συλλόγου στην θύρα Α1.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr