Astynomia20logo

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή

15 Ιουνίου 201015:39

Astynomia20logoΣυνελήφθησαν την Δευτέρα, στην Καβάλα.

από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, δύο ημεδαποί (ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 32 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής σε περίπτερο.

Μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη,  παραβίασαν την πόρτα αποθήκης περιπτέρου, σπάζοντας τον «ομφαλό» κλειδαριάς και αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορες φιάλες αναψυκτικών, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν το Κέντρο-100 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο Αστυνομικοί της εποχούμενης περιπολίας του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, οι οποίοι εντόπισαν πλησίον του περιπτέρου τους προαναφερόμενους δύο κατηγορούμενους, καθώς και μία σακούλα απορριμμάτων περιέχουσα τα κλεμμένα αναψυκτικά, ενώ στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr