kontos_kiltidis

Ανεξάρτητος ο Κιλτίδης. Αιχμές για Κοντό-Σαμαρά

14 Ιουνίου 201021:51

kontos_kiltidisΑνεξάρτητος βουλευτής είναι από τη Δευτέρα ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη ΝΔ, με επιστολή του που παρέδωσε το πρωί στον Πρόεδρο της Βουλής.

Η ενέργεια αυτή του κ. Κιλτίδη θεωρήθηκε αναμενόμενη, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου και την αντιπαράθεση στην οποία ήρθε με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό.

Στη δήλωση αποχώρησής του ο βουλευτής Κιλκίς αφήνει σαφείς αιχμές προς τον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως η κίνησή του «δεν χωράει περαιτέρω ερμηνείες, καθώς η ουσία αυτής είναι αυτονόητη».

Επικαλείται μάλιστα λόγους προστασίας της προσωπικής του τιμής και αξιοπρέπειας, ενώ κάνει λόγο για εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην παράταξη. «Βρίσκομαι μπροστά σε εξόφθαλμη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια, που καθημερινά εκδηλώνεται και προέρχεται από το κόμμα στο οποίο ανήκω, προκειμένου να πληγώ ηθικά και να απομειωθεί το πολιτικό μου κύρος», επισημαίνει, ενώ στρέφεται εναντίον του προέδρου της ΝΔ και του περιβάλλοντός του.

«Ο κ. Σαμαράς και οι περί αυτόν στη ΝΔ επιδίδονται σε εσωτερικές αναδιατάξεις και εκκαθαρίσεις, στο πλαίσιο εμφύλιου πολέμου που μαίνεται μεταξύ προσώπων, ούτε καν ομάδων», τονίζει ο κ. Κιλτίδης, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι δύο φορές τους τελευταίους έξι μήνες εκχώρησε τη συνείδησή του στις επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ «επιδεικνύοντας ανοχή και καρτερικότητα εν ονόματι της ιστορίας της παραταξης».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr