Astynomia20logo

Σωρεία κλοπών και φρουτάκια στην Καβάλα

12 Ιουνίου 201010:46

Astynomia20logoΣυνελήφθη την Παρασκευή  στην Καβάλα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 37 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι ο δράστης, το πρωί της Πέμπτης παραβίασε την εισοδο διαμερίσματος, και αφού μπήκε πήρε έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία (1) ξυριστική μηχανή, συνολικής αξίας 340,00 € περίπου, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον κάτοικο του διαμερίσματος, ο οποίος και ειδοποίησε την άμεσο δράση.

Αμέσως μετέβησαν στο σημείο Αστυνομικοί εποχούμενης περιπολίας του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, οι οποίοι εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον προσήγαγαν στην Υπηρεσία τους.

Από την ενεργούμενη προανάκριση-αστυνομική έρευνα, προέκυψε επίσης ότι ο κατηγορούμενος, το βράδυ της Πέμπτης, αφού παραβίασε την πόρτα πιτσαρίας, αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα, αξίας 280,00 € περίπου, ενώ λίγο αργότερα, αφού παραβίασε την πόρτα Mini-Market, στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό 150,00 €. Ακολούθως προσπάθησε ανεπιτυχώς να παραβιάσει τις πόρτες εισόδου άλλων δύο γειτονικών καταστημάτων.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

 

 

Φρουτάκια στο Οφρύνιο

Συνελήφθη το Σάββατο στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, ένας (1)  ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 57 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας «περί παιγνίων…»

Ειδικότερα αναφέρεται ότι, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορφανίου, συγκροτήθηκε μικτό συνεργείο ελέγχου αποτελούμενο από Αστυνομικούς του Α.Τ. Ελευθερούπολης, του Α.Σ. Ορφανίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Α.Δ. Καβάλας, το οποίο πραγματοποίησε έλεγχο σε κατάστημα-καφενείο στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ότι σε δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές απεικονίζονταν το ηλεκτρονικά διενεργούμενο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια» και ήταν έτοιμοι για άμεση χρήση από παίκτη-πελάτη του καταστήματος.

Ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη και κατασχέθηκαν δύο (2) πλήρης ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μία (1) κεντρική μονάδα (SERVER).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr