loutsiano

Λουτσιάνο: Νιώθω δυνατός μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι

21 Μαΐου 201022:14

loutsianoΣυνέντευξη παραχώρησε ο μέσος της Skoda Ξάνθη Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στην εφημερίδα Goal News για την κλήση του στην Εθνική ομάδα Beach Soccer,την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσιάνο ο οποίος απέκτησε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα και θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Μόσχα στα οποία η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 28 Μαΐου το Ισραήλ  και στις 30 την Γερμανία.

Στην ερώτηση για το τι πρόκειται να συμβεί με το ποδοσφαιρικό του μέλλον  ο Λουτσιάνο απάντησε ότι νιώθει δυνατός και μπορεί να προσφέρει ακόμα μέσα στο γήπεδο δίνοντας προτεραιότητα στην Skoda Ξάνθη τονίζοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις  με την ομάδα  που έχει αγαπήσει και πιστεύει ότι του χρόνου μπορεί να ξαναφτάσει ψηλά.

Ο  Λουτσιάνο είναι ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Super League που φορά την φανέλα της Εθνικής ομάδας Beach Soccer καθώς την Εθνική ομάδα απαρτίζουν κυρίως ποδοσφαιριστές που έχουν τερματίσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr