skoda_aris_poi

Ανανέωσε ο Πόι. Αποχωρούν Στίγκα, Αλ Σαΐφι

12 Μαΐου 201016:36

skoda_aris_poiΗ υπόθεση της πολυπόθητης ανανέωσης του συμβολαίου του Μάουρο Πόι έλαβε αίσιο τέλος  με την υπογραφή συμβολαίου διετούς συνεργασίας από τις δυο πλευρές.

Συγκεκριμένα  η συνήθης ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή MAURO POY για άλλα 2 χρόνια”

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο αγαπημένος της ξανθιώτικης εξέδρας δήλωσε:“Aνανέωσα το συμβόλαιο με την ομάδα που με έφερε στην Ελλάδα, που με σεβάστηκε και την σεβάστηκα. Θέλω την επόμενη χρονιά να βγούμε Ευρώπη και θέλω να πω στους φίλους της ομάδας μας να είμαστε όλοι μαζί, όπως ήμασταν στα τελευταία 3 παιχνίδια. Ευχαριστώ την ομάδα μου για την αγάπη της στο πρόσωπό μου όπως και τους φιλάθλους της ομάδας μας για την δικιά τους αγάπη» δήλωσε ο αργεντινός κορυφαίος παίκτης της ομάδας τη χρονιά που πέρασε. Άγνωστα παραμένουν όπως πάντα τα οικονομικά ανταλλάγματα του νέου συμβολαίου του Μάουρο Πόι αλλά είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ χρειάστηκε να κάνει ένα είδος υπέρβασης για τον παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Στον τομέα των αποχωρήσεων μετά τους Γιακούμπου Άλφα και Σταύρο Τζιωρτζιώπουλο παρελθόν αποτελούν ο Φλορίν Στίνγκα και ο Αλ Σαίφι  με τον πρώτο να πραγματοποιεί 11 εμφανίσεις και τον δεύτερο 6 με την φανέλα της Ξάνθης.  Να προστεθεί ότι ο Αλ Σαίφι σύμφωνα με πληροφορίες  θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αλκή Λεμεσού.

 Τέλος ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη με επιτυχία οι εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του νέου εργοφυσιολόγου Ζιώγα Γεώργιου ενώ για την Πέμπτη έχει καθοριστεί  προπόνηση  στις  6.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr