Αρνάκι Αντζέμ πιλάφι

10 Μαΐου 201022:00

AntzemPilafiΑρνάκι Αντζέμ πιλάφι

 

Υλικά

· 1 κιλό αρνί

· 1 Φλιτζάνι ρύζι

· 2 1/2 φλιτζάνια νερό

· 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

· 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

· 3 ντομάτες τριμμένες

· αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Κόβουμε το κρέας μας σε μικρά κομμάτια και το αλατοπιπερώνουμε

Βάζουμε το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθύνουν

Προσθέτουμε το κρέας μας και ανακατεύοντας συνεχώς το τσιγαρίζουμε

Προσθέτουμε τις ντομάτες μας

Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπάσουμε  το κρέας , χαμηλώνουμε τη φωτιά και το  αφήνουμε να βράσει

Όταν είναι έτοιμο  σάλτσα του έχει δέσει προσθέτουμε το ρύζι και τα 2 1/2 φλιτζάνια νερό

Το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι το ρύζι μας να είναι έτοιμο

Πηγή:www.syntages-mageirikhs.gr

http://www.mpatzakidis.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr