xynidis sokratis profil

Οργισμένη αντίδραση Ξυνίδη σε φήμες για το Νοσοκομείο.

28 Απριλίου 201011:54

xynidis_sokratis_profilΟργισμένη φαίνεται ότι είναι η αντίδραση του Σωκράτη Ξυνίδη μετά το ζήτημα που ανέκυψε και τη φήμη που κυκλοφόρησε στον τοπικό τύπο  περί πιθανότητας υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Ξάνθης, ακόμη και κατάργησής του ώστε να μετατραπεί σε ένα είδος ΚέντρουΥγείας.

 Δεδομένου ότι η νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν έχει ακόμη αναλάβει καθήκοντα επισήμως, για το ζήτημα κλήθηκε να τοποθετηθεί από το XanthiPress.gr o βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του για τη φήμη την οποία χαρακτήρισε παντελώς ψευδή, διέψευσε κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδεχόμενο υποβάθμισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ξάνθης και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση:

 

 «Όσοι διακινούν τέτοια ανυπόστατα σενάρια για το Νοσοκομείο της Ξάνθη είναι δημοσιογράφοι ρόμπες» δήλωσε χαρακτηριστικά, θέλοντας ενδεχομένως να  καταδείξει με εμφατικό τρόπο ότι τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπήρξε και, προφανώς, δεν θα συζητηθεί στο μέλλον.

 Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Υπουργείου Υγείας, η πολιτική ηγεσία εξετάζει το ενδεχόμενο συγχωνεύσεων οργανισμών μόνο στον τομέα των προνοιακών δομών,  ενώ περιπτώσεις συνενώσεων Νοσοκομείων εξετάζονται μόνο για ορισμένες ειδικές περιπτώσεις γειτονικών ιδρυμάτων στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Με βάση την ενημέρωση που υπάρχει από το Υπουργείο Υγείας δεν έχει συζητηθεί περίπτωση αλλαγών στην Περιφέρεια, εκτός των γνωστών ανακλήσεων κάθε είδους αποσπάσεων προσωπικού που θα επιστρέψει στα Νοσοκομεία.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr