papadimitriou

Αποχωρεί ο αρχηγός;

24 Απριλίου 201008:29

papadimitriouΤην αποχώρησή του από την ενεργό δράση ενδέχεται να ανακοινώσει ο μακροβιότερος αρχηγός της ομάδας και παίκτης-σύμβολη της σύγχρονης ιστορίας της Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο χαλκιδαίος άσσος της ομάδας με την δεκατετραετή προσφορά παρόλο που απείχε μόλις δύο συμμετοχές από το ρεκόρ που κατέχει ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς έχει προγραμματίσει Συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Δευτέρας στις 3, στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος τραυματισμός – που του στέρησε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Νίκου Κεχαγιά- ίσως να συνέβαλε αποφασιστικά ώστε ο 35χρονος παίκτης να αποφασίσει να σταματήσει την ενεργό δράση. Πάντως θεωρείται βέβαιο, ότι εφόσον ο έμπειρος παίκτης αποφασίσει να σταματήσει ότι ο ιδιοκτήτης θα επιχειρήσει να διατηρήσει τον Γιάννη Παπαδημητρίου, πάση θυσία στην ομάδα, από διαφορετικό πόστο, καθώς η προσωπικότητα του παίκτη έχει αποδειχτεί πολλές φορές ιδιαίτερα ισχυρή και σημαντική για τα αποδυτήρια της ομάδας.

Η Συνέντευξη του αρχηγού ανακοινώθηκε από το επίσημο site της ομάδας και όσα θα πει ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδημητρίού ήρθε στην Ξάνθη σε ηλικία 20 ετών το 1996 από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και αγωνίζεται στην ομάδα μέχρι σήμερα, έχοντας ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές της ιστορίας της  και έχοντας φτάσει, μεταξύ άλλων, και στην Εθνική Ελλάδος με την οποία αγωνίστηκε 5 φορές.

Ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε πριν από πολλά χρόνια τη μετεγγραφή σε κάποια μεγάλη ΠΑΕ (όπως ένας ακόμη τον αναγκάζει να αποχωρήσει πρόωρα) και έτσι η σταδιοδρομία του στην πρώτη κατηγορία συνδέθηκε αποκλειστικά  με την ομάδα της Ξάνθης, όπως ακριβώς και με το Νίκο Κεχαγιά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr