kehagias

Οριστικά Κεχαγιάς και τη νέα σεζόν.

20 Απριλίου 201009:01

kehagiasΑφού σε 3 προπονητικές  θητείες στην Ξάνθη, υπό δύσκολες περιστάσεις ο Νίκος Κεχαγιάς  έφερε σε πέρας την αποστολή του με επιτυχία, ήρθε η ώρα να του δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσει τη σεζόν με την ομάδα της καρδιάς του.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί την παραμονή του Νίκου Κεχαγιά στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και είναι πρώτη φορά που σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο που θα ξεκινήσει τη σεζόν, θα αποτελείται από βετεράνους παίκτες της ομάδας.

Οι μέρες του “ξαφνικού έρωτα” συνεχίζονται στην ομάδα, όπως φαίνεται, με τον ιδιοκτήτη Χρήστο Πανόπουλο να υλοποιεί άμεσα τις δεσμεύεσεις του απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας, θέλοντας  να αποδείξει την ειλικρίνεια των λόγων του και να κρατήσει δίπλα στην ομάδα τον εντυπωσιακό κόσμο της πόλης που έκανε αισθητή την παρουσία του τις τελευταίες 4 αγωνιστικές και απέδειξε τη μεγάλη δυναμική της ομάδας όταν έχει στο πλευρό της τους φίλους της.

Η διατήρηση του Νίκου Κεχαγιά θα είναι η πρώτη από μια σειρά κινήσεων της ΠΑΕ που χαίρουν της αποδοχής των φιλάθλων, καθώς ο μεγαλομέτοχος παραμένει στην Ξάνθη και καταστρώνει το σχέδιο της επόμενης μέρας. Ανάμεσα στις αλλαγές που κυοφορούνται βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr, η αλλαγή πολιτικής και τιμών στα εισιτήρια διαρκείας αλλά και σοβαρές διοικητικές αλλαγές και αποφάσεις, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Με άλλη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ απαντά σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες αγωνιστικές επιστρέφοντας τα υποννοούμενα, ουσιαστικά, στην κυανέρυρθη ΠΑΕ.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr