xanthi_atromitos_xanthifans

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καυτατζόγλειο. Γενική κινητοποίηση.

14 Απριλίου 201018:42

xanthi_atromitos_xanthifansΤελευταία πράξη στις δύσκολες αλλά μεγάλες στιγμές που ζει η ομάδα και η πόλη της Ξάνθης τον τελευταίο μήνα είναι αυτή που περιμένει τους χιλιάδες φίλους της Ξάνθης στο Καυτατζόγλειο την Κυριακή.

 Οι φίλαθλοι της ομάδας με την αντίδρασή τους και την τεράστια κινητοποίηση δημιούργησαν ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ομάδας, σκόρπισαν ενθουσιασμό και συγκίνηση και ανακάλεσαν μνήμες περασμένων δεκαετιών σε όσους είχαν την τύχη να τις ζήσουν. Ο κόσμος ανέτρεψε την αρνητική κατάσταση σε βάρος της ομάδας, παραμέρισε τις πικρίες και τις διαφωνίες του και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα, αναγκάζοντας το μεγαλομέτοχο της ομάδας να υποκλιθεί στο μεγαλείο του κόσμου της Ξάνθης.

 Θα έλεγε κανείς ότι η πόλη της τελευταίες εβδομάδες  μοιάζει σαν να πανηγυρίζει μεγάλες επιτυχίες, κι όμως όλη αυτή η συσπείρωση και ο ενθουσιασμός δεν πηγάζουν από κάποια μεγάλη επιτυχία αλλά από την ανάγκη να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

 Τελευταίο κρίσιμο και σημαντικό ραντεβού είναι αυτό του Καυτατζογλείου. Αγώνας που θα θυμίσει – επίσης- παλαιότερες εξορμήσεις τελευταίων αγωνιστικών και καταλήψεις άλλων πόλεων. Μόνο που οι περιστάσεις, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων, επιβάλλουν προσοχή. Μαζική αυτοκινητοπομπή, χωρίς διακριτικά, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Ουδείς μπορεί να απαγορεύσει σε οποιονδήποτε να ταξιδέψει με το ΙΧ και την παρέα του σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί αλλά απαιτείται προσοχή.

 Οι φίλοι της ομάδας που θα κατακλύσουν την περιοχή του Καυτατζογλείου θα πρέπει να κατευθυνθούν μέχρι και τη θύρα στο δυτικό πέταλο του γηπέδου της Θεσσαλονίκης χωρίς κανένα διακριτικό. Η είσοδος τους θεωρείται αυτονόητη και αμέσως μετά θα έχουν 90 λεπτά για να υποστηρίξουν με θέρμη την ομάδα και να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Οι ψίθυροι των ημερών μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην ομάδα και οι παίκτες  θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για τη νίκη που δίνει την παραμονή.

Η λήξη του πρωταθλήματος, μετά και τον «ξαφνικό έρωτα» – όπως ονομάστηκε από μερίδα οπαδών του ΑΟΞ- μεγαλομετόχου και φιλάθλων, είναι πιθανό να σημάνει και τη χαραυγή νέας εποχής στην ομάδα, περισσότερο φιλικής προς τους φιλάθλους και την άποψή τους και με πολύ μεγαλύτερη δυναμική, εφόσον υπάρχει σύμπνοια. Η αισιοδοξία ίσως να πιστοποιείται από τις εντυπωσιακές – ίσως και σαρωτικές- αλλαγές που αναμένονται σε όλα τα επίπεδα. Για να φτάσει όμως η ομάδα εκεί, αναμένεται ο κόσμος να ολοκληρώσει  με επιτυχημένο τρόπο την μεγάλη του  κινητοποίηση και να κάνει το Καυτατζόγλειο, την πιο φιλόξενη έδρα του πρωταθλήματος για το πρώτο και το πιο γλυκό «διπλό» του φετινού μαραθωνίου.

Στην προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι υπάρχει ήδη γενική κινητοποίηση που δεν αφορά μόνο την ΠΑΕ αλλά και φορείς της πόλης που υποστηρίζουν την όλη προσπάθεια. Τέλος, το κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί τόσο με το XanthiPress.gr όσο και να παρακολουθεί τη διαδικτυακή κοινότητα των φίλων της ομάδας.

XanthiPress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr