mpampalidis

Το ΦΕΚ περιμένουν οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων. Δηλώσεις Θ. Μπαμπαλίδη

12 Απριλίου 201009:32

mpampalidisΕν αναμονή της ανάληψης των καθηκόντων τους βρίσκονται οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων της Περιφέρειας, ο οποίοι ορίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους τοποθετείται μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, όταν και αναμένεται να προσέλθουν στα ιδρύματα τα οποία αναλαμβάνουν και να ορκιστούν. Αυτό αναμένεται να συμβεί και με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου της Ξάνθης Θανάση Μπαμπαλίδη, ο οποίος μιλώντας στο XanthiPress.gr δήλωσε:

«Με τιμά η επιλογή του Υπουργείου Υγείας να είμαι ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Ξάνθης. Νιώθω μεγάλη ευθύνη αποδεχόμενος να υπηρετήσει το χώρο της υγείας, ένα χώρο ευαίσθητο που αντιμετωπίζει πολλά και μεγάλα προβλήματα.  Δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις νέες μου υποχρεώσεις, με τη συμμετοχή και την υποστήριξη όλων των εργαζομένων. Στόχος είναι πάντα η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Ξάνθης.»

Στο νοσοκομείο της Ξάνθης δεν έχει οριστεί Υποδιοικητής από το Υπουργείο και όταν στελεχωθεί πλήρως το Δ.Σ. θα υπάρξει Αντιπρόεδρος που θα αναπληρώνει το Διοικητή, όπως συνέβαινε και με το προηγούμενο καθεστώς. Στο Νοσοκομείο θα στεγάζεται όπως είναι γνωστό και ο Υποδιοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Σε αναμονή της επισημοποίησης των καθηκόντων του βρίσκεται και ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ξάνθης Βασίλης Βελκόπουλος (φωτ. 2) , ο οποίος δεν θεώρησε σκόπιμο να προβεί σε δηλώσεις πριν αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του και έχει πλήρη εικόνα του ιδρύματος που αναλαμβάνει, καθώς θεωρεί ότι η αποστολή του συγκεκριμένου Κέντρου είναι εξόχως σημαντική για τα άτομα με Αναπηρίες της περιοχής.

velkopoulos_1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr