bianchi_cup_6

Ημέρα Ποδηλάτου ήταν η Κυριακή στην Ξάνθη.

12 Απριλίου 201008:06

bianchi_cup_6Iδιαίτερα ευχάριστες στιγμές αλλά και εντυπωσιακές εικόνες αποκόμισαν όσοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν  το πρωί της Κυριακής οι φίλοι του ποδηλάτου που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο πάρκο του Λιμνίου της Ξάνθης.

Η διοργάνωση του Bianchi Cup του Πανελλήνιου ποδηλατικού αγώνα, τηπραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη από το XanthiBikes.gr-Ποδήλατα Δερμεντζοπούλου,  ενώ ήταν ένας δυνατός αγώνας ταχύτητας αλλά και άλματος στη διαδρομή που επιλέχθηκε και πρόσφερε  εντυπωσιακές εικόνες στους παρευρισκόμενους.

Μεγάλη ήταν και χαρά όσων συμμετείχαν, καθώς είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε μια δύσκολη όσο και ωραία διαδρομή. Ταυτόχρονα υπήρξαν διαγωνισμοί και δώρα για τους παριστάμενους. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Πάρκο του Λιμνίου, ενώ αμέσως μετά οι συμμετέχοντες έκαναν μια κυριακάτικη βόλτα μέχρι το κέντρο της πόλης.

Oι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους Αντιδημάρχους Σ. Καραγιαννίδου και Λ. Κωνσταντινίδη για τη συμβολή τους στην ετιτυχία της διοργάνωσης αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι ο επίσημος Δήμος δεν παρέστη στην εκδήλωση, όπως συνέβη στη γειτονική Κομοτηνή και σε άλλες πόλεις ενώ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία του Χρήστοου Πούλιου.

Ποδηλατοπορεία νωρίτερα στην Ξάνθη.
Κυριακάτικη βόλτα έκαναν και οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν νωρίτερα, την πρωτοβουλία της Ποδηλατοπορείας, από τον πεζόδρομο της Εθνικής. Αν και η συμμετοχή σε αυτή την πρώτη πορεία δεν ήταν μεγάλη, λόγω του μικρού χρόνου προετοιμασίας, εντούτοις αποτελεί μια ευχάριστη πρωτοβουλία πολιτών της Ξάνθης που σκοπεύουν να την καθιερώσουν. (Φωτ. 9,10)

bianchi_cup_1

bianchi_cup_4

bianchi_cup_5

bianchi_cup_8

 

bianchi_cup_7

bianchi_vup_9

bianchi_cup_3

podilatoporeia_1

podilatoporeia_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr