DIMARXEIO

Διαμαρτυρία Παλιάς Πόλης: Θα πιουν καφέ στο Δημαρχείο

5 Απριλίου 201020:55

DIMARXEIOΣε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προβαίνουν οι κάτοικοι της Παλιάς Πόλης διαμαρτυρόμενοι για τα τραπεζοκαθίσματα που υπάρχουν στον οικισμό και προκαλούν προβλήματα στους κατοίκους.

Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο «Σύλλογος για την Αναβίωση της Παλιάς Πόλης», προγραμματίζει διαμαρτυρία το μεσημέρι της Πέμπτης 8/4 όταν και θα «πίνουν τον καφέ τους στο Δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι για το χώρο του τους στερούν τα τραπεζοκαθίσματα και η αδιαφορία του Δήμου» όπως αναφέρουν.

Η πρωτοβουλία αυτή των ενεργών πολιτών της Παλιάς Πόλης έχει τίτλο «Τα παράπονα στο δήμαρχο» και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς από τους κατοίκους της Παλιάς Ξάνθης που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο Αναβίωσης. Όπως είναι γνωστό το ζήτημα με τα τραπεζοκαθίσματα έχει τεθεί και στο παρελθόν στη δημοτική αρχή, θεωρώντας ότι καταλαμβάνουν ζωτικό χώρο από τους πεζούς και τους κατοίκους της περιοχής.

Η κίνησή τους αυτή αναμένεται με ενδιαφέρον ως προς την αντίδραση που αναμένεται να υπάρξει από το Δήμαρχο Μιχάλη Στυλιανίδη γύρω από ένα ζήτημα που φαίνεται απλό αλλά παραμένει άλυτο στην Παλιά Πόλη και αρκετές περιοχές της πόλης. Η κίνηση αυτή γίνεται με την είσοδο της Άνοιξης καθώς η ενόχληση των κατοίκων εντείνεται τους θερινούς μήνες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr