orfeas_eps_3

Συλλήψεις στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

2 Απριλίου 201023:04

orfeas_eps_3 Ένας 18χρονος που κατείχε φωτοβολίδες και άλλα βεγγαλικά και ένας 34χρονος με ένα τσιγάρο χασίς συνελήφθησαν από την Αστυνομία στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, την Τετάρτη στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα στις 19.15’ κατά τη διάρκεια της συνάντησης για το κύπελλο ερασιτεχνών Ε. Π. Σ. Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 18χρονος ημεδαπός καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) φωτοβολίδες χειρός, δύο (02) καπνογόνα και ένας (01) πυρσός.

 Στον ίδιο αγώνα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ένας 34χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίων το οποίο κατασχέθηκε.

 Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr