mpampalidis

Σχεδόν επίσημη η τοποθέτηση Θ. Μπαμπαλίδη στο Νοσοκομείο

29 Μαρτίου 201022:38

 

mpampalidisΕπιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τις ενδείξεις αλλά όχι οριστικά, η πληροφορία που μετέδωσε το XanthiPress.gr για τον ορισμό τριών στελεχών από την Καβάλα στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης.

Ο Θανάσης Μπαμπαλίδης, πρώην Γραμματέας (συντονιστής) της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας φέρεται ότι θα είναι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης, η επίσημη ανακοίνωση του οποίου θα γίνει εντός των επομένων ημερών μαζί με τους υπόλοιπους διοικητές που είναι μέχρι στιγμής οι εξής:Στην Καβάλα ο τελωνειακός Σάββας Κοσμίδης, στην Δράμα ο επίσης καβαλιώτης Μιχάλης Χρυσομάλλης, στην Κομοτηνή η αντινομάρχης Σιμπέλ Μουσταφάογλου και στην Αλεξανδρούπολη ο ορθοπεδικός Νίκος Ραπτόπουλος. Ήδη, όπως έχει διαρρεύσει, η Υπουργός Υγείας έχει επικοινωνήσει με τους νέους διοικητές για να τους ανακοινώσει ότι έχουν επιλεγεί. Δεν προχώρησε το σενάριο που ήθελε την Όλγα Τσετινέ να αναλαμβάνει το Νοσοκομείο Ξάνθης αλλά επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που είχε μεταδώσει πριν από 2 μήνες το XanthiPress.gr ότι μια γυναίκα θα αναλάβει Νοσοκομείο στη Θράκη.

Το νέο Διοικητή στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, πάντως περιμένει αρκετή δουλειά καθώς η απουσία διορισμένου Διοικητή επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα παρόλο που καλύφθηκε προσωρινά από τους κυρίους Χατζηαποστόλου και Μπαλτατζίδη, έχει δημιουργήσει όπως και στην υπόλοιπη χώρα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς κάποιες αποφάσεις προϋποθέτουν πολιτική νομιμοποίηση του έχοντος την ευθύνη.

Ο Θανάσης Μπαμπαλίδης σύμφωνα με τις πληροφορίες που τον συνοδεύουν από την Καβάλα, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και χει αφήσει θετικές εντυπώσεις για το χαρακτήρα του σε όσους μέχρι σήμερα έχουν συνεργαστεί μαζί του. Ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης θα συστεγάζεται πλέον με τον Αναπληρωτή Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Βασίλη Χατζηαποστόλου ο οποίος έχει, σταδιακά, απαλλαγεί από τα καθήκοντά του στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, όσο και στη Διεύθυνση της Καρδιολογικής Κλινικής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr