souanis_kalitero_gol_3

Σουάνης: Πιο σημαντική η παραμονή από τα βραβεία

27 Μαρτίου 201008:22

souanis_kalitero_gol_3Πιο σημαντική από τις βραβεύσεις είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία σύμφωνα με το Δημήτρη Σουάνη, ο οποίος παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο για το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής.

 “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για το γκολ το οποίο πέτυχα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι μοχθούν τις τελευταίες αγωνιστικές για την σωτηρία της ομάδας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η παραμονή της SKODA ΞΑΝΘΗ στην κατηγορία και σε δεύτερη μοίρα το εάν πετυχαίνω εγώ το γκολ”, είπε χαρακτηριστικά.

Την βράβευση έκαναν οι δύο πρεσβύτεροι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι είναι κάτοχοι κάρτας-μέλους της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, κ.κ. Ηλίας Δουκίδης και Σάββας Γεωργόπουλος, οι οποίοι και δήλωσαν:

“Συγχαρητήρια στον Δημήτρη για το γκολ που πέτυχε και το οποίο ήταν όμορφο σε εκτέλεση, αλλά και σημαντικό γιατί βοήθησε την ομάδα να κερδίσει ένα δύσκολο παιχνίδι.  Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και να πετύχει και άλλα γκολ ώστε η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία”. Η κίνηση αυτή της ΠΑΕ να φέρει στο προσκήνιο δύο ανθρώπους μπου εκφράζουν την αγνή αγάπη για την ομάδα της πόλης, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα θετικά και προκάλεσε μεγάλη χαρά και στους ίδιους. Ο Δημήτρης Σουάνης είχε πάρει αντίστοιχο βραβείο και πέρυσι για το γκολ που είχε πετύχει σε βάρος του Παναθηναϊκου.

Στα αγωνιστικά με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Καραισκάκη”. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του, δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής για την επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο Έλινγκτον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα με μπάλα και αναμένεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας να ενταχθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σταθάκης έχει ανεβάσει ρυθμούς με πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αναμένεται την άλλη εβδομάδα να αρχίσει τρέξιμο. Στις προπονήσεις επανήλθε ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ απουσίαζαν ο Κομεσίδης, ο οποίος αύριο θα ενισχύσει την ομάδα των Κ-21 με τον Ολυμπιακό και ο Άλφα λόγω ίωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή την οποία αποτελούν οι:

Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Κωστούλας, Ριζογιάννης, Σουάνης, Μπέρτος, Λουτσιάνο, Τζιωρτζιόπουλος, Βασιλακάκης, Zίεντσουκ, Στρμπα,Κιντάνα, Μπούγκα,Στίνγκα, Τζάγκι, Πόι,Αλ Σαϊφι.

*Την Μεγάλη Πέμπτη(10.30) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα του Πανθρακικού στα Πηγάδια

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr