xynidis sokratis profil

Σ. Ξυνίδης: Θα στηρίξουμε όσους στηρίξουν τον Καλλικράτη.

21 Μαρτίου 201023:33

xynidis_sokratis_profilΜήνυμα προς όλους τους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα θα στηρίξει όσες αυτοδιοικητικές δυνάμεις θα βοηθήσουν να προχωρήσει ο “Καλλικράτης”

και θα απομονώσει εκείνες τις δυνάμεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην πορεία του, έστειλε από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας Σωκράτης Ξυνίδης. «Θα πρέπει να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε εκείνες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους, οι οποίοι εγγυώνται τη λειτουργία του «Καλλικράτη» στην πράξη, προκειμένου να κερδίσουν τις δυνάμεις που, με την εκλογή τους  θα ακυρώσουν στην πράξη τον “Καλλικράτη”», είπε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Ξυνίδης.

Παράλληλα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι “οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 αποτελούν μοναδική ευκαιρία ν’ αλλάξει πορεία και ύφος. Να γίνει η πόλη που εμείς οι βορειοελλαδίτες έχουμε στην καρδιά μας, πόλη σταυροδρόμι λαών, πολιτισμών, εμπορίου, τεχνών και επιστημών, σύμβολο της πορείας στους αιώνες του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, ως στοιχείων που ενώνουν τους βαλκανικούς – και όχι μόνον – λαούς, και δεν προσπαθούν να επιβληθούν με την αυταρέσκειά τους. Να νικηθούν τα συμπλέγματα που στηρίζονται στην πατριδοκαπηλία, τον φτηνό τοπικιστικό λαϊκισμό και την αποθέωση της πελατειακής και παλαιοκομματικής λειτουργίας”, κατέληξε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό και επισήμως δια στόματος του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, η χωροταξική κατανομή που προβλέπει το σχέδιο Καλλικράτης θα δημοσιοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr