Η Εθνική Ομάδας Ελευθέρας Πάλης στην Ξάνθη

19 Μαρτίου 201017:38

   ethnikh_omada_aplhas_2010_2Την Εθνική ομάδα ελευθέρας πάλης ανδρών υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο  Μιχαήλ Στυλιανίδη, η οποία συνοδευόταν από τους προπονητές και από στελέχη του αγωνίσματος της Ξάνθης.

 Ο Δήμαρχος εξέφρασε την χαρά του που η Εθνική μας ομάδα  κάνει την προετοιμασία της στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο κλειστό αθλητικό κέντρο ¨Φίλιππος Αμοιρίδης¨, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις εγκαταστάσεις του.

  Ο Μιχάλης Στυλιανίδης αναφέρθηκε  στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας κατά το παρελθόν και τους ευχήθηκε καλή πορεία στις άμεσες αθλητικές τους υποχρεώσεις, όπως οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες τον επόμενο μήνα. 

   Αναφερόμενος στην παραμονή τους στην πόλη, τους παρότρυνε να επισκεφτούν τις ιδιαίτερες ομορφιές του Νομού  μας που πάντα μέσα από τον πολιτισμό και την ιστορία κρύβει και μια έκπληξη. Με το σκεπτικό αυτό προσέφερε στους αθλητές και τους συνοδούς της Εθνικής μας την νέα έκδοση του Δήμου « Ξάνθη , η πόλη με τα χίλια χρώματα».

   Τέλος, τους προσκάλεσε και η προσεχή τους προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου να γίνει στην Ξάνθη.

ethnikh_omada_aplhas_2010_1

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr