tsouknadhs_iwakeim

Τσουκνάδης Ιωακείμ, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης

15 Μαρτίου 201017:22

tsouknadhs_iwakeimΚατάγεται από το Νομό Έβρου, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, μετά από εισιτήριες εξετάσεις το έτος 1982.

Υπηρέτησε ως Υπαξιωματικός σε Υπηρεσίες του Έβρου μέχρι το έτος 1984, οπότε και εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών.

Μετά την έξοδό του από τη Σχολή Αξιωματικών, το έτος 1987, υπηρέτησε σε υπηρεσίες Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς, ως μάχιμος και από το έτος 1993 στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης (Α.Τ. Τυχερού, Τμήμα Τροχαίας, Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης ως Διευθυντής και ως Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης).

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ. το 2009 προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και ανέλαβε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντού Αλεξανδρούπολης.

Με νεώτερη δε απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ την 14.03.2010 ανέλαβε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντού Ξάνθης

Έχει φοιτήσει στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύθηκε σε όλα τα θέματα Αστυνομικού ενδιαφέροντος, μετεκπαιδεύθηκε επίσης στις Η.Π.Α. και την Κύπρο, σε θέματα Ασφαλείας (τρομοκρατίας, αλλοδαπών κ.ά.).

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr