Εκδήλωση της ΕΛΜΕ και του Ι.Θ.Τ.Π. για την μαθητική κοινότητα

15 Μαρτίου 201017:08

logotexnia_sxoleio_sxeseisΗ Επιτροπή Πολιτισμού της  Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Ν. Ξάνθης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοση

σας προσκαλεί στην ομιλία του κ. Δημήτρη Πάνου, Φιλόλογου, ερευνητή συνεργάτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με  θέμα :

« Διδάσκοντας Λογοτεχνία στο σύγχρονο Πολυπολιτισμικό Σχολείο: Το κείμενο ως γέφυρα Πολιτισμών και Αξιών »

Ο Δημήτρης Πάνος είναι φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στα Παιδαγωγικά και τη Διδακτική. Ερευνητής – συνεργάτης του Τομέα Παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ασχολείται συστηματικά με την εκπαίδευση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών σε θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και πράξης. Στα κύρια επιστημονικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η Διδακτική της Λογοτεχνίας, η Θεωρία της Αγωγής, και η Εκπαιδευτική Πολιτική.  Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού ενδιαφέροντος και έχει δώσει ομιλίες με ανάλογη θεματική. Από τις εκδόσεις Αρμός κυκλοφορεί η μελέτη του « Η διδασκαλία της πεζογραφίας στη Μέση Εκπαίδευση: Μια πρόταση διδακτικής αξιοποίησης για το Τέλος της μικρής μας πόλης’ του Δημήτρη Χατζή» (1998).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16  Μαρτίου 2010, ώρα  20:00 στο  Κτίριο 2 Καπναποθήκη «Π» στην οδό Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη.

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr