Θα σου βάλω… το καπέλο!

13 Μαρτίου 201022:00

kapelo_diorΑν είστε από τις γυναίκες που σας αρέσουν τα καπέλα τότε φέτος είναι η χρονιάς σας! Καπέλα, σκουφάκια, μπερέδες σε πιο σπορ ή πιο ακριβά υφάσματα θα δώσουν άλλον αέρα στο καθημερινό σας look!

Τα απλά μάλλινα σκουφάκια θα είναι πολύ χρήσιμα όταν πιάσουν τα κρύα, μπορούν όμως να δώσουν και ένα πολύ διαφορετικό στυλ στην εμφάνισή σας, δίνοντας μια πιο παιδική νότα! Προτιμήστε τα κυρίως για πιο casual εμφανίσεις, όπως και τα τζόκεϊ.

Τα καπέλα από την άλλη είναι για όλες τις ώρες! Από το πρωί μέχρι το βράδυ φορέστε τα με έντονα χρώματα στα σχέδια που σας κολακεύουν περισσότερο. Για πιο βραδινές εμφανίσεις τολμήστε περίεργα σχέδια και υφάσματα, συνδυασμένα με γούνινες ή μάλλινες λεπτομέρειες, με παγιέτες ακόμα και ημιπολύτιμες πέτρες.

Τα μπερεδάκια είναι επίσης πολύ της μόδας φέτος το χειμώνα! Φορέστε τα σε όλες τις αποχρώσεις και εντυπωσιάστε: μοβ, πετρόλ, κόκκινα και λευκά. Συνδυάστε τα με αξεσουάρ και λεπτομέρειες στα ίδια χρώματα!

kapelo_cavali

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr