panopoylos_xeri

Τους έκλεισε μέσα στο Σαλέ.

8 Μαρτίου 201019:09

panopoylos_xeriΤη γνώριμη τακτική του εγκλεισμού επέλεξε η διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να γίνει κατανοητή σε κάποιους παίκτες η κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα στη Νέα Σμύρνη.

Το γεγονός ότι η ήττα προήλθε από μια ακόμη αποκαρδιωτική και αδιάφορη εμφάνιση έχει προκαλέσει σοβαρό προβληματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή της ομάδας είχε μια “κρίσιμη” συνάντηση με το μεγαλομέτοχο της ομάδας πριν αναχωρήσει από την Αθήνα για Χρυσούπολη. Κατόπιν αποφασίστηκε η ομάδα την κρίσιμη εβδομάδα που προηγείται του αγώνα με τη Λειβαδιά να διαμένει μονίμως στο Σαλέ, σε μια προσπάθεια να ανατραπεί η αρνητική στάση μερίδας παικτών της ομάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς αναζητεί λύσεις τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στον τομέα της ψυχολογίας καθώς η ομάδα παρουσιάζει παρατεταμένη και ανεξήγητη αγωνιστική αδιαφορία στα παιχνίδι που έχει ενοχλήσει την ΠΑΕ και τους φίλους της ομάδας. Συζήτησε με τους παίκτες για τις αιτίες της νέας ήττας και ξεκίνησε την προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα στη Λειβαδιά που θα κρίνει τα πάντα για τη φετινή σεζόν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr