mpempekidis

Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης νέος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης

8 Μαρτίου 201017:04

mpempekidisΟ Άγγελος Μπεμπεκίδης είναι ο νέος Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης, όπως άλλωστε αναμενόταν, μετά τη συγκρότηση σε σώμα της νέας Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 1 Μαρτίου.

 Το απόγευμα της Κυριακής συνήλθε σε σώμα το νέο Δ.Σ του φορέα στο οποίο κυριαρχεί η ΠΑΣΚΕ και θα ακολουθήσει και την επόμενη τριετία την ήπια μορφή συνδιοίκησης με την παράταξη της ΔΑΚΕ, όπως αποδεικνύεται από τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπεμπεκίδης Άγγελος
Αντιπρόεδρος: Κεχαγιά Σαλή
Γενικός Γραμματέας: Παπαχρήστου ΣπύροςΑναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Τζελεπάκης Κωνσταντίνος
Οργανωτικός Γραμματέας: Κουμουλίδης Γιώργος
Έφορος δημοσίων σχέσεων: Αηδονοπούλου Θεοδώρα
Ταμίας: Καραπαντζίδης Κωνσταντίνος
Μέλη: Μπουρντούνης Γεώργιος, Ραμαδάν Ισμέτ, Γιαχουντούδης Γεώργιος, Γκουλιαμτζής Ανέστης, Παππάς Σπύρος, Μπουδούρ Αχμέτ.

 Η νέα διοίκηση προέκυψε σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το εργατικό κίνημα, τη στιγμή που έχει ήδη προκηρυχθεί πανελλαδική απεργία και ενώ αναμένονται επώδυνα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, μετά από αυτά για τους μισθωτούς του δημόσιου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr