Astynomia20logo

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση Ταξίαρχου Ανδρέα Κατσιμπέρη

5 Μαρτίου 201019:36

Astynomia20logoΑποχαιρετιστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο τέως Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Ταξίαρχος Ανδρέας Κατσιμπέρης, η οποία αναφέρει:

«Στα πλαίσια των τακτικών ετησίων κρίσεων των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκε από την ηγεσία η τοποθέτησή μου στη θέση του Διευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής μου στην Ξάνθη, αγάπησα τον τόπο τούτο, δέθηκα πάρα πολύ με τους συνεργάτες μου και όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη αρωγή τους στο έργο μου καθώς και για την αξιάγαστη συνεργασία μας, εκτιμώντας παράλληλα ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των καθηκόντων μου με  πλήρη συνείδηση των απαιτήσεων της κοινωνίας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τους κατοίκους του Νομού Ξάνθης, τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές και λοιπές αρχές, τους φορείς καθώς και τα Μ. Μ. Ε. για την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία τους κατά την εκτέλεση της αποστολής μου.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr