xynidis sokratis profil

Σωκράτης Ξυνίδης: “Ζητούμε από το λαό να μας βοηθήσει”

5 Μαρτίου 201019:05

xynidis_sokratis_profilΣε βαρυσήμαντη δήλωση γύρω από την αποδοχή των πρόσφατων μέτρων από τη βάση του ΠΑΣΟΚ και την κοινωία προχώρησε ο Γραμματεάς του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ  Σωκράτη Ξυνίδη.

Τα νέα μέτρα έχουν ήδη προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στο συνδικαλιστικό κίνημα και φαίνεται ότι ίσως απασχολήσουν και το εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Στη δήλωσή του, ενδεικτική των σοβαρών πολιτικών επιπτώσεων που έχουν τα νέα μέτρα σε βάρος των μισθωτών ο Σωκράτης Ξυνίδης αναφέρει:

«Ο Ελληνικός λαός και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δίνουν τη μεγάλη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας με σχέδιο, με αισιοδοξία, με τριπλό στόχο τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Κοιτάμε τον Ελληνικό λαό και του ζητούμε σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια να μας βοηθήσει να βγάλουμε τη χώρα από την κρίσιμη καμπή.

Τα ερχόμενα δύο Σαββατοκύριακα, το ΠΑΣΟΚ ως οργανωμένο κόμμα, βγαίνει στην κοινωνία και συζητά μαζί της για την κατάσταση της χώρας και την αναγκαιότητα της εξόδου από την κρίση. Εξήντα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο θα βγούμε στην ελληνική περιφέρεια, εκτός Λεκανοπεδίου και Θεσσαλονίκης και θα συζητήσουμε σε οργανωμένες εκδηλώσεις. Το ίδιο θα συμβεί και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε απόλυτη πίστη ότι ο Ελληνικός λαός υπό την καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας, του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, θα δώσει τη μεγάλη του μάχη και θα βγει από την δύσκολη κατάσταση αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αστείρευτες δυνάμεις.» καταλήγει

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr