Συντομα ο νέος Πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο

3 Μαρτίου 201017:42

 

Μετά τα συγχαρητήρια της Νομαρχιακής Επιτροπής  οι νεοεκλεγέντες δέχθηκαν και τα συγχαρητήρια του Σωκράτη Ξυνίδη για την ανατροπή που πέτυχαν στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.Η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ ανέδειξε 8 συβούλους στο διοικητικό συμβούλιο έναντι 5 της ΔΑΚΕ. Αναλυτικά τα νέα μέλη της διοίκησης, κατά σειρά εκλογής, έχουν είναι τα εξής:

ΠΑΣΚΕ:

1.Μπεμπεκίδης     Άγγελος         79
2.Τζελεπάκης        Κώστας          69
3.Κουμουλίδης     Γιώργος          65
4.Κεχαγιά              Σαλή                64
5.Μπορντούνης     Γιώργος         63
6.Καραπαντζίδης Κώστας           62
7.Ραμαδάν             Ισμέτ               59
8.Αϊδονοπούλου    Θεοδώρα      55

ΔΑΚΕ

1.Παπαχρήστου     Σπύρος         59
2.Γκουλιαμτζής     Ανέστης          53
3.Γιαχοντούδης     Γιώργος         53
4.Μπουδούρ          Αχμέτ             49
5.Παππάς               Σπύρος         47

Αίσθηση προκάλεσε η μη εκλογή, με την παράταξη της πλειοψηφίας, του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Καζίνο Ξάνθη Γρηγόρη Στογιαννίδη, ο οποίος προερχόταν από ένα μακροχρόνιο και επιτυχημένο αγώνα των εργαζομένων κόντρα στη διοίκηση της εταιρίας ενώ συγκεντρώνει την αποδοχή του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς. Από κάποιους η απουσία εκτιμάται ως δεδηλωμένη προσπάθεια της πλειοψηφίας να απομακρυνθεί από τα τεκταινόμενα στο Εργατικό Κέντρο, από άλλους εκτιμάται πιο ψύχραιμα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πρόκειται να συνέλθει σε σώμα εντός της εβδομάδας και νέος Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης αναμένεται να είναι ο Άγγελος Μπεμπεκίδης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr