akrites_logo

Σκληρή ανακοίνωση κατά ΠΑΕ και αποχή από τους Ακρίτες!

27 Φεβρουαρίου 201023:38

akrites_logoΤην έντονη αντίδραση των Ακριτών προκάλεσε η πολυπληθής παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα στην οικογενειακή κερκίδα.

Σε μια ανακοίνωση από αυτές που δεν συνηθίζει ο συγκεκριμένος σύλλογος, καθώς έβρισκε συχνά γέφυρες επικοινωνίας με την ΠΑΕ, ανακοινώνει την αποχή του από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι τα μέλη του συλλόγου, κυρίως γυναίκες και παιδιά, δέχθηκαν προπηλακισμούς από οπαδούς του ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι  αποδώρησαν από το γήπεδο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

 Οι άνθρωποι των ακριτών στην ανακοίνωσή τους θεωρούν υπεύθυνη την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την παρουσία 500 και πλέον οπαδών του ΠΑΟΚ στην οικογενειακή κερκίδα και σημειώνουν ότι αισθάνθηκαν ξένοι μέσα στο γήπεδό τους.  Η ανακοίνωση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα υπό την έννοια ότι οι Ακρίτες απαρτίζονται από επιστήμονες, επιχειρηματίες και άλλους πολίτες της περιοχής που έχουν σαν κύριο μέλημά τους την παρουσία γυναικών και παιδιών στην οικογενειακή κερκίδα της Ξάνθης και τη δημιουργία νέας γενιάς φιλάθλων.

Η ασυνήθιστη αυτή εξέλιξη καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη που έχει γίνει ορατή στο εσωτερικό της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για αποκατάσταση των ιδιαίτερα διαταραγμένων σχέσεων της ομάδας με τους φιλάθλους της. Τελικά η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ οδήγησε σε αυτό ακριβώς που φοβόταν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, τη δυσαρέσκεια των φίλων της Ξάνθης.  Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου Ακρίτες:

“Απαράδεκτοι. Για άλλη μια φορά μας εξέπληξαν οι ιθύνοντες της Παε Skoda Ξανθής με την συμπεριφορά τους …Όχι μονό μας αγνόησαν και δεν απάντησαν στον προ ημερών προβληματισμό μας, όσον αφόρα την προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ …αλλά αντί αυτού φρόντισαν να τους παραχωρήσουν την οικογενειακή κερκίδα, χωρίς καμία ενημέρωση.

Στην προσπάθεια του προέδρου μας για την ομαλή είσοδο των κατόχων κάρτας διάρκειας στην οικογενειακή κερκίδα, δέχτηκε ανάρμοστη συμπεριφορά και εξυβρίστηκε από μερίδα φιλοξενούμενων φιλάθλων. Νιώσαμε ξένοι στο ίδιο μας το γήπεδο …αν είναι δυνατόν. Φίλαθλοι με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους αποχωρούσαν από τον χώρο που πλήρωσαν για να στηρίξουν την ομάδα τους ….Μπράβο σας

Ευτυχώς που τον αγώνα τον παρακολούθησαν μόνο κάτοχοι κάρτας διάρκειας. Μετά το τέλος του αγώνα …..αφού το υπόλοιπο το είδαμε από την τηλεόραση ….. προβήκαμε σε συνάντηση του ΔΕΣ. και ομόφωνα αποφασίσαμε:

1. Καταδικάζουμε την ενεργεία των υπεύθυνων και αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην παρωδία αυτή με την αποχή μας για τα επόμενα παιχνίδια στο Skoda Ξάνθη Arena  και καλούμε τα μελή μας να στηρίξουν την απόφαση μας

2. Tου χρόνου θα θέλουμε κι εμείς προσκλήσεις για να παρακολουθούμε τα παιχνίδια της ομάδας μας αντί για κάρτες διάρκειας που δεν έχουν νόημα (βλέπε παράδειγμα ΠΑΟΚ)… τι να κάνουμε μαθαίνουμε.

ΥΓ . Αυτόν τον τρόπο επιλέξατε να προσελκύσετε τον αγνό και καθαρό φίλαθλο για να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας μας ? ….Μεγάλο Λάθος .

ΥΓ. Ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδας μας”  καταλήγουν οι Ακρίτες

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr