deax

Ευχαριστήριο Δημάρχου και ΔΕΑΞ για τις ΘΛΕ

17 Φεβρουαρίου 201016:08

deaxΑνακοίνωση με την οποία συγχαίρουν και ευχαριστούν όσους συμμετείχαν στις ΘΛΕ-Ξανθιώτικο Καρναβάλι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Με το πέρας των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι  2010, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχαήλ Στυλιανίδης και o Πρόεδρος της ΔΕΑΞ Εμμανουήλ Φανουράκης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την αμέριστη στήριξη,  σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή οργάνωση του θεσμού.

Όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας που είναι η ψυχή των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, το Νομάρχη Ξάνθης και τις υπηρεσίες της Νομαρχίας Ξάνθης, την Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης, το Τμήμα Tροχαίας Ξάνθης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, το Στρατηγό και το  Δ΄ Σ.Σ,  τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών, την ΔΕΗ Ξάνθης και τα τοπικά Μ.Μ.Ε., που  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την αρτιότερη και επιτυχή οργάνωση των εν λόγω γιορτών.

    Τονίζουμε δε την έντονη συμμετοχή και παρουσία όχι μόνο των συντοπιτών μας αλλά και των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στις εκδηλώσεις και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

    Επίσης συγχαίρουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α.Ξ, όλους τους εργαζομένους στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ξάνθης για την άρτια οργάνωση των εορτών, όλους τους εργαζομένους και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης που συνέβαλλαν για την επιτυχή οργάνωση του θεσμού.

 Τέλος ευχαριστούν τους χορηγούς των εκδηλώσεων: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε., ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, HOTEL CASINO XANTHI, KAVA GRAAL, ΣΕΚΑΠ Α.Ε.

   Είμαστε πεπεισμένοι δε,  ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και στο μέλλον, έτσι ώστε ο θεσμός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Επίσης εκφράζουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους στον βουλευτή Ξάνθης και Γ.Γ του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, για την καθοριστική του συμβολή στην αλλαγή της διαταγής για την μη παραχώρηση των τζιπ του στρατού που οδηγούν τα άρματα της παρέλασης. Μια απόφαση που γνωστοποιήθηκε στην Δ.Ε.Α.Ξ., την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου το μεσημέρι με την αιτιολογία τις περικοπές που αποφάσισε ο ελληνικός στρατός. ¨Με την συνδρομή του κ. Ξυνίδη καταφέραμε να έχουμε τα τζιπ και φέτος.¨»

 

 

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr