ktel

Έτοιμοι να διακόψουν τη μεταφορά μαθητών οι ιδιοκτήτες λεωφορείων-ταξί

17 Φεβρουαρίου 201008:55

ktelΣε δίωρο αποκλεισμό των γραφείων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχώρησαν  την Τρίτη ιδιοκτήτες υπεραστικών και αστικών λεωφορείων .

Καθώς και Ταξί της Περιφέρειας, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση καταβολής των μισθωμάτων από τις μεταφορές μαθητών στα σχολεία στης περιοχής. Όμως δεν κατάφεραν να συναντήσουν τη Γενική Γραμματέα η οποία απουσίαζε αλλά το Γενικό Διευθυντή ο οποίος δεν τους ικανοποίησε με τα στοιχεία που παρουσίασε.

Η διαμαρτυρία τους καθίσταται πιο έντονη εξαιτίας του γεγονότος ότι σε άλλες Περιφέρειες η αποπληρωμή των οφειλομένων, αν και καθυστερημένη, έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από την Α.Μ.Θ. και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες και υστερούν. Έτσι, πέρα από την αγανάκτηση που εκφράζουν οι ιδιοκτήτες είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σύντομα σε διακοπή της μεταφοράς των  μαθητών.

Πρόσφατα πληρώθηκε σε όλες τις υπόλοιπες περιφέρειες το 30% των οφειλών του ίδιου χρονικού διαστήματος, ωστόσο λόγω καθυστέρησης στην έκδοση των ενταλμάτων για τις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και Δυτικής Μακεδονίας, προέκυψε νέα απόφαση για σταδιακή αποπληρωμή με το 8% των οφειλομένων..

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr