skoda_larisa_0-1_blazek

Πιαλόγλου εναντίον Σπάθα. “Βράζουν” στην ΠΑΕ για τη διαιτησία

13 Φεβρουαρίου 201017:56

skoda_larisa_0-1_blazekΟι άνθρωποι της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα τα είχαν με τον ρέφερι του ματς, όχι μόνο για τη φάση της κόκκινης που δεν δόθηκε στο Σκάτσελ, αλλά γιατί θεωρούν ότι «έσπρωχνε» με τρόπο διακριτικό τη Λάρισα προς τη νίκη.

Δηλώσεις εναντίον του Διαιτητή της συνάντησης με τη Λάρισα, έκανε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου, μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΛ.  « Ο Πρόεδρος της Λάρισας την αγωνιστική που πέρασε δήλωσε “Μην ξεχνάτε ότι εγώ εργάστηκα για την εξυγίανση της διαιτησίας”.

Σήμερα επί 90΄λεπτά όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας και όχι μόνο της Θράκης, κατάλαβε τι σημαίνει εξυγίανση της διαιτησίας. Η διαιτησία του υιού κυρίου Σπάθα, πώς να βοηθάς μια ομάδα χωρίς να εκτίθεσαι, ήταν πραγματικά επιστημονική και για σενάριο για όσους διαιτητές θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο του και το δόγμα της “εξυγίανσης” της Ελληνικής διαιτησίας.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.» κατέληξε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr