dhmosxanthis

Ανακοίνωση Δήμου για ρυθμίσεις οφειλών από μισθώματα

12 Φεβρουαρίου 201012:13

dhmosxanthisΆρχισαν οι ρυθμίσεις χρεών προς τους Δήμους και τις Κοινότητες για οφειλές από μισθώματα.

Αναλυτικά:

– Η αποκλειστική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων προς υπαγωγή στη ρύθμιση δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες από την έκδοση της 33/2010 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή μέχρι 8-4-2010.
– Ο αριθμός των δόσεων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των είκοσι τεσσάρων (24), και κάθε μία από αυτές δεν μπορεί να είναι μικρότερη των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.
– Η πρώτη δόση είναι καταβλητέα κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση, οι δε υπόλοιπες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα..
– Η καταβολή ολόκληρου του ποσού της οφειλής εντός της προθεσμίας της πρώτης δόσης, γίνεται με έκπτωση δέκα τοις εκατό (10%).
– Η καθυστέρηση καταβολής δύο (2) συνεχόμενων δόσεων επιφέρει απώλεια των ευεργετημάτων της ρύθμισης και συνεπάγεται υποχρέωση του οφειλέτη προς καταβολή του υπόλοιπου ποσού, όπως αρχικά είχε βεβαιωθεί.
– Ποσά που έχουν καταβληθεί για τις υπό ρύθμιση διαφορές δεν συμψηφίζονται ούτε δημιουργούν απαίτηση επιστροφής.
Γι’ αυτό καλούνται:
Οι ενδιαφερόμενοι δημότες που έχουν τέτοιου είδους οφειλές, να προσέλθουν στο Γραφείο εσόδων του Δήμου Ξάνθης, μέχρι 8-4-2010, για να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις ρύθμισης των οφειλών τους.
Επισημαίνουμε ότι όποιος δεν υποβάλει αίτηση εντός της οριζόμενης προθεσμίας δεν θα υπαχθεί στη ρύθμιση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr