nosokomeio20epeigonta

Έρχονται οι νέοι διοικητές Νοσοκομείων. Αρκετές πιθανότητες για γυναίκες στην περιοχή.

10 Φεβρουαρίου 201007:45

nosokomeio20epeigontaΑρκετές θα είναι, σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι γυναίκες που θα κληθούν να διοικήσουν τα νοσοκομεία της χώρας, όπως διαρρέεται από το Υπουργείο Υγείας.

Οι επιλογές των νέων Διοικητών των Νοσοκομείων αναμένονται τις επόμενες μέρες και σε αυτές θα συμπεριλαμβάνονται αρκετές γυναίκες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν. Γυναίκες εμφανίζονται και ως υποψήφιες για τα νοσοκομεία της Θράκης και δεν αποκλείεται να προέρχονται και από την ευρύτερη περιοχή.

 Δεν έχει καταστεί σαφές αν το κριτήριο της εντοπιότητας σε κάθε Νομό θα αποτελέσει ασυμβίβαστο, αν και θεωρείται πολύ πιθανό. Παράλληλα από τις τοποθετήσεις των πρώτων στελεχών στο χώρο της υγείας προκύπτει ότι το Υπουργείο προσανατολίζεται στην επιλογή στελεχών αυστηρά από τον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ – δεν έχει γίνει ποτέ και κάτι διαφορετικό- δίνοντας έμφαση στην εμπειρία σε ανάλογες θέσεις καθώς η υπάρχουσα κατάσταση δεν προσφέρεται για δοκιμές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr