Κεφτέδες με γιαούρτι και κρασί

15 Φεβρουαρίου 201022:00

keftedakia-1web_copyΚεφτέδες με γιαούρτι και κρασί

Υλικά

  • · 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • · αλάτι, πιπέρι
  • · 3 φλιτζάνια φρυγανιά τρίμμα
  • · 4 ml ελαφριά κρέμα γάλακτος
  • · αλεύρι
  • · 100 γρ. βούτυρο
  • · ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • · 2 φλιτζάνια γιαούρτι
  • · 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τον κιμά με το αλάτι, το πιπέρι και την τριμμένη φρυγανιά. Προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθεί από το μείγμα.
Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα κυλάμε στο αλεύρι.
Σ’ ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε τους κεφτέδες.
Μόλις σχεδόν γίνουν προσθέτουμε το γιαούρτι και το κρασί και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να αποκτήσουν μια παχύρευστη σάλτσα.

 www.lovecooking.gr

http://www.mpatzakidis.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr