dikastiko_ekrixi_1

Επίθεση με γκαζάκια στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης, τα ξημερώματα

9 Φεβρουαρίου 201006:42

dikastiko_ekrixi2Το Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης έγινε στόχος αγνώστων τα ξημερώματα της Τρίτης στις 2.40 όταν και ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά στην είσοδο του μεγάρου.

Συγκεκριμένα άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρητκικό μηχανισμό, αποτελούμενο από 8 γκαζάκια και μπετόνι από πετρέλαιο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που ήταν τυλιγμένα με ύφασμα μέσα σε σακίδιο. Ο μηχανισμός εξερράγη μερικών καθώς τα 4 από τα γκαζάκια ανεφλέγησαν. Η επέμβαση της Πυρσοβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με ένα οχήματα και άνδρες,  ήταν άμεση και η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν επεκταθεί περαιτέρω.

Οι ζημιές ήταν σχετικά μικρές και περιορίστηκαν στην πόρτα της εισόδου των δικαστηρίων και ορισμένα πλαστικά μέρη, τα οποία και καταστράφθηκαν. Το ύψος τους, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, ανέρχεται περίπου σε 1.000 ευρώ.  Στο χώρο μετέβη συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών για διενέργεια αυτοψίας. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

dikastiko_ekrixi_1

dikastirio_ekrixi_4

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr