XANTHI_XIONIA_VOUNA

Πολύ χιόνι στην ορεινή περιοχή. Ανοιχτοί οι δρόμοι

8 Φεβρουαρίου 201017:01

XANTHI_XIONIA_VOUNAΛίγα ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε το χιόνι στο Νομό Ξάνθης και επικεντρώνονται μόνο στους ορεινούς Δήμους, όπου υπήρξε μεγάλη ποσότητα χιονιού.

Το οδικό δίκτυο πάντως, παρά την επικινδυνότητά του παραμένει ανοιχτό. Ειδικότερα στο Δήμο Σταυρούπολης παρότι υπάρχει αρκετό χιόνι, που στην περιοχή του Λειβαδίτη έφτασε και μέχρι τους 50 πόντους ύψος, οι δρόμοι είναι προσβάσιμοι. Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στις περιοχές του Δήμου Μύκης με μεγάλο υψόμετρο.

Με απόφαση του Νομάρχη έμειναν κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία στις περιοχές των Δήμων Σταυρούπολης και Μύκης καθώς και στις κοινότητες Κοτύλης, Θερμών και Σατρών. Την Τρίτη όλα τα σχολεία του Νομού Ξάνθης θα παραμείνουν ανοιχτά.

Η θερμοκρασία πάντως, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες παραμένει μικρή και οι δρόμοι εγκυμονούν κινδύνους. Όσοι κινούνται στο οδικό δίκτυο της ορεινής περιοχής, καλό είναι να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες Η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για σταδιακή εξασθένηση των ανέμων, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr