xanthi_xioni_kapnergaton

Προειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας για τον καιρό

7 Φεβρουαρίου 201017:46

xanthi_xioni_kapnergatonΗ Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σύμφωνα με το Α.Α. 01/2010 Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ στις 7/02/2010 και ώρα 11:00, προειδοποιεί:

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένονται πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη Θράκη και πιθανώς την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Επίσης χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο (πάνω από 300 μέτρα). Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες από τη Γ.Γ.Π.Π. και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί.

Παράλληλα η Γ.Γ.Π.Π., εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.
Μέτρα αυτοπροστασίας διατίθενται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Π. και επιπλέον διανέμονται στις Νομαρχίες και Περιφέρειες ανά την Επικράτεια

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr